Op 3 december start de advent. Een tijd waar wij als gezin altijd enorm naar uitkijken. Ook dit jaar willen we deze ‘voorbereidingstijd op Kerst’ bewust beleven. Een donkere tijd waar we, mee met het seizoen, ons wat naar binnen keren. We proberen even te ontsnappen aan alle drukte en nemen bewust tijd om met aandacht samen de dingen te beleven en toe te leven naar Kerst.

Hoe ziet onze advent er dit jaar uit?

  1. Start advent met kerststallenconcert van Trinity in Gent op zondag 03/12 !
    poster_kerstgroet_a2_gent_hr

2. Samen lezen als gezin (en voor wie wil)

Dit jaar lezen we een boekje van Richard Rohr en voor de kinderen kochten we een boek vol kerst en adventsverhalen. Dit willen we s’ avonds voorlezen. Klik op de foto’s voor meer uitleg.

Schermafbeelding 2017-11-18 om 11.53.40.png

Schermafbeelding 2017-11-18 om 11.55.39.png

3. Samen delen

Voor wie wil komen we op dinsdagavond samen om onze ervaringen te delen en gewoon even bij te praten. Dit op 5/12 & 12/12 en 19/12 van 20h tot 22h bij ons in Kortrijk. Interesse? Laat iets weten via onze contactpagina.

4. Samen eten

Op 16/12 organiseren we ons jaarlijks kerstfeestje met De Ark Gemeenschap Kortrijk, een gezellige bende van mensen met een beperking en mensen zonder beperking. Iedereen is welkom. Meer info vind je via ons fb event. Feest & gezelligheid voor jong en oud.

kerstfark

5. Samen reizen

Dit jaar zijn Saar en ik tien jaar getrouwd. Daarom trekken we er samen met ons gezin naar het hoge noorden, waar vrienden van ons een project hebben (Pilgrimshem). We kijken er naar uit om de koude te voelen, sneeuw te zien, elanden te bekijken en vooral rust te ervaren!

zweden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s