Sommige gemeenschappen zijn altijd bezig grote plannen te maken en grote dingen te doen. Zij stappen van het ene project naar het andere. Alles is altijd spannend en profetisch. Het lijkt of er voortdurend een wonderbaarlijke tussenkomst van God is. Dat kan allemaal wel echt zijn en bewonderenswaardig, maar die gemeenschappen moeten eraan denken dat het wezenlijke gelegen is in de kleine dingen die uit liefde gedaan worden, iedere dag weer; dat is geduldig zijn met mensen die op de zenuwen werken.

J Vanier, in broosheid dragen, p 304

reform

Een gedachte over “Overweging 2: ‘Grote plannen’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s